A fost prins hotul care lasa casele fara lifturi

A fost prins hotul de lifturi din capitala. Acesta are 22 de ani, este originar din Odesa, si locuieste temporar in Chisinau. El a fost retinut in sectorul Ciocana, chiar in momentul in care fura bobina de cupru de la un ascensor.

Hotul de lifturi a fost retinut pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana, in timp ce demonta o piesa de cupru din ascensoar.

Tanarul are 22 de ani si este originar din Odesa. Fiind audiat de politisti, el a recunoscut ca a furat bobinele in lunile mai si iunie, atat noaptea, cat si ziua. Numai pe strada Alecu Russo, intr-o singura zi, au fost raportate 10 furturi de bobine de la lifturi.

Hotul vindea piesele de cupru, care cantaresc cate 5 kilograme, la punctele de colectare a metalului.

Desi toate blocurile de unde s-a furat aveau usa cu cod, hotul a reusit totusi sa intre. Ba mai mult acesta a spart usile de la etajele tehnice si de la camerele auxiliare ale ascensoarelor.

Angajatii de la Grand-Lift nu exclud ca in unele cazuri hotul a patruns in cladiri pe acoperis. In doua luni acesta a furat 24 de bobine de cupru, iar pierderile se ridica la 48 de mii de lei. Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca o amenda de 6 mii de lei sau pana la 4 ani de puscarie.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *