Mascatii de la Fulger au pus la pamant un traficant de droguri

Un barbat in varsta de 32 de ani a fost retinut de oamenii legii, fiind suspectat de trafic de droguri. Individul a fost pus la pamant de catre mascatii de la Fulger, care au intrat in apartament prin geam.

 

 

Potrivit politistilor, banuitul ar face parte dintr-o retea de traficanti de droguri care activa înca din anul 2012. Itinerariile si metodele de realizare a drogurilor erau diverse si bine determinate, în urma carora obtineau resurse financiare. Consumatorii de droguri veneau la usa apartamentului si primeau prin viveta doza de narcotice sau era aruncata de la balcon, achitând de la 150 pâna la 1 200 lei, în dependenta de tipul drogului.
Astfel în rezultatul perchezitiilor desfasurate în locuinta lui, politistii au depistat într-un pachet o masa vegetala cu miros specific de marihuana, precum si unelte de preparare a drogurilor. Aceste probe au fost sigilate si transmise în laboratorul criminalistic pentru expertize.
Concomitent serviciile de investigatii a infractiunilor acumuleaza date speciale în privinta celorlalti membri ai retelei. Barbatul retinut pe un termen de 72 de ore risca închisoare de la 7 pâna la 15 ani.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *