Un bărbat din Capitală acuză o firmă de construcţii că-i distruge casa

Un bătrân acuză o firmă de construcţii că-i distruge casa. Compania ridică un bloc în vecinătatea imediată a locuinţei sale, iar, din cauza lucrărilor, riscă să se trezească într-o zi cu tavanul în cap. Dmitri Sidorov spune că totul a început imediat după ce firma a cumpărat apartamentul vecin şi l-a demolat.

Dmitri Sidorov, care de aproape 40 de ani locuieşte în această casă, susţine că reprezentanţii firmei au încercat să-l convingă şi pe el să vândă apartamentul. Bătrânul nu cedează, însă, şi spune că toate ofertele sunt sub limita preţului de piaţă.

„Aici totul crapă. Când distrugeau pereţii, parcă exploda ceva. Suntem la un pas ca această casă să fie declarată avariată şi nu va mai putea fi nici vândută şi nici schimbată”, a spus proprietarul casei, Dmitri Sidorov.

Bărbatul cere o expertiză a lucrărilor.

„Au ridicat aici un perete, care ar trebui să fie construit la trei metri de casă. Ei au spus că au construit peretele pentru a întări construcţia. Cer ca de urgenţă să fie suspendate lucrările de demolare a apartamentului vecin, până la efectuarea investigaţiilor necesare”, a mai spus Dmitri Sidorov.

După ce firma de construcţii a ridicat peretele, acum riscă să se prăbuşească şi cealaltă jumătate de casă, acolo unde locuieşte familia Sidorov. Reprezentanţii firmei, deocamdată, nu au comentat această situaţie.

Sidorov spune că s-a adresat şi la Procuratura Generală pentru a examina legalitatea acestor construcţii.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *