Violate timp de 12 ani de un tip care s-a dat drept Arhanghelul Mihail. Cosmarul unei familii din Causeni

Viata de cosmar timp de 12 ani a avut o familie din raionul Causeni. Doua dintre 3 fete ele unei familii au fost violate ani de-a randul de un barbat care i-a convins pe parinti ca el este … Arhanghelul Mihail. Una chiar a nascut un copil in timp ce era minora. Aberatia a fost deconspirata dupa ce fiica mai mare a familiei acum cateva zile, cand sa intors din Italia unde a plecat impreuna cu mama sa ca sa faca bani pentru escroc. Femeia si-a gasit surorile si fratii intr-o stare deplorabila, vrea acum sa devina tutorele lor. Individul insa a disparut, iar procurorii spun ca el se ascunde in Transnistria.

Povestea halucinanta a falsului Arhanghel Mihail de la Causeni a inceput in 2001. Tatal a 5 copii, dintre care 3 sunt fete, a facut cunostinta cu un barbat, originar din Tighina. Acesta a inceput sa vina in vizita si i-a convins pe parinti ca este Arhanghelul Mihail si ca a venit sa-i spele de pacate.

La inceput le-a aruncat crucile si icoanele din casa, apoi le lua banii si mancarea. Fiicele mai mici povestesc ca in 2010 individul s-a mutat la ei, chiar daca parintii stiau ca acesta are familie si 12 copii la Tighina.

In ultimii doi ani individul i-ar fi pus pe cei doi baiti, minori, ai familiei, la munci silnice iar pe doua dintre fete le-a abuzat sexual. Una chiar i-a nascut un copil la doar 17 ani.

Noua ani in urma sora mai mare, care acum are 23 de ani, a plecat imprena cu mama sa in Italia, pentru a face banii ceruti de falsul arhanghel. Ea s-a casatorit acolo, iar acum, cand s-a intors acasa, femeia a ramas socata de ce a gasit.

Fetele, care acum au intre 16 si 23 de ani, sustin ca tatal lor era cel care le cumpara contraceptive. Daca il refuzau pe escroc erau batute cu capul de pereti si cu picioarele.

Individul ar fi intretinut relatii sexuale si cu mama fetelor, inainte ca aceasta sa fie impusa sa plece la munca in Italia. Femeia, care se afla acum acasa, a refuzat sa discute cu jurnalistii.

Tatal copiilor, care in tot acest timp i s-a inchinat intrusului, a disparut. Vecinii sustin ca acesta era un om gospodar si nu inteleg unde au disparut toti banii pe care i-ar fi avut familia. Totusi oamenii din sat spun ca nu l-ar fi vazut pe escroc locuind aici.

Atat profesorii, cat si autoritatile locale spun ca sunt socati de tragedia acestei familii despre care nu au stiut nimic.

Escrocul, in varsta de 56 de ani, este originar din Ucraina, dar locuieste la Tighina unde are sotie si 12 copii. Acesta este dat in cautare si risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Autoritatile locale spun ca mama urmeaza sa fie decazuta din drepturile parintesti. Fiica mai mare, in varsta de 23 de ani, spune ca vrea sa ii ia pe fratii sai mai mici sub tutela pentru ca acestia sa locuiasca cu ea la Chisinau.

Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *