Un barbat din Glodeni condamnat pentru 3 articole de acuzare

Un bărbat de 46 de ani din Glodeni a fost condamnat recent pentru violare de domiciliu, tentativă de viol şi ameninţare cu omor.

Procurorii au demonstrat în instanţa de judecată că în martie curent, inculpatul, a pătruns în domiciliul unei bătrîne în vîrstă de 76 de ani.

Fiind sub influenţa alcoolului, bărbatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea feţei cu scopul de a o viola, însă nu a reuşit să-şi ducă intenţia pînă la capăt, deoarece în casă a intrat un vecin, care la rîndul său a fost ameninţat de inculpat cu un cuţit.

Datorită intervenţiei vecinului, femeia a reuşit să fugă şi să anunţe poliţia.

Cauza penală a fost examinată în conformitate cu art. 364 1 Cod de procedură penală, în baza probelor administrate în faza de urmărire penală, inculpatul recunoscîndu-şi în întregime vinovăţia.Din acest considerent, inculpatul a beneficiat de reducerea cu o treime din limita de pedeapsă stabilită de lege. Pentru acţiunile sale, inculpatul, care anterior a mai fost în conflict cu legea a fost condamnat la 4 ani şi 3 luni de închisoare. Sentinţa cu drept de atac conform prevederilor legale
Sursa:tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *