A avut o moarte cumplita. Cum a fost gasita o batrana din Anenii Noi: Suspectul e bolnav psihic

Moarte cumplita pentru o batrana din satul Hirbovetii Noi, raionul Anenii Noi. Femeia a fost gasita fara suflare in casa, fiind dezbracata si avand pe corp mai multe rani de cutit. Oamenii legii presupun ca, inainte de a fi ucisa, victima ar fi fost violata. Politia a retinut un suspect care se afla la evidenta psihiatrului.


Batrana, in varsta de 80 de ani, locuia singura si, potrivit rudelor, obisnuia sa consume alcool. Aseara, dupa ce a baut impreuna cu un vecin, femeia a cazut in noroi, in timp ce mergea spre casa, iar doi tineri s-ar fi oferit sa o conduca acasa. Vecinii spun ca i-au vazut pe cei doi lasand-o pe batrana pe prispa si plecand. Ce s-a intamplat mai tarziu, nu stie nimeni.

Dimineata, nepoata femeii, care avea grija de batrana, a gasit-o in casa fara suflare.

Femeia a fugit la vecini, iar acestia au alertat politia. Oamenii legii au retinut in scurt timp un suspect. Este vorba despre unul dintre tinerii care au ajutat-o pe batrana sa ajunga acasa. Individul are 33 de ani si se afla la evidenta medicului psihiatru. Vecinii spun ca in ultima saptamana, suspectul o vizita des pe batrana.

Suspectul locuieste impreuna cu mama sa, iar astazi femeia nu a fost de gasit. Desi spun ca l-au vazut ieri murdar de sange, vecinii afirma ca barbatul era linistit.

Individul risca detentie pe viata. Daca psihiatrii vor constata ca acesta nu se afla in deplinele facultati mintale, suspectul va fi inchis intr-un ospiciu. O expertiza medico-legala urmeaza sa stabileasca daca batrana a fost sau nu abuzata sexual.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *