Vindea motorină ieftină, dar când a văzut poliţiştii în prag a spart o cisternă ca să scape de combustibil

A vrut să facă business, dar se poate alege cu marfa confiscată şi cu mai multe amenzi. Este vorba despre un tânăr din Capitală care a improvizat o staţie de alimentare cu motorină pe teritoriul unei parcări de pe strada Varniţa.

Poliţiştii au găsit la această adresă circa 2.000 de litri de motorină şi utilaj special adaptat pentru alimentarea maşinilor. Tânărul nu ducea lipsă de clienţi pentru că vindea motorina la un preţ de 14 lei pentru un litru. Asta în timp ce, la staţiile de alimentare din Chişinău, un litru de motorină costă în jur de 17 lei.

Suspectul, în vârstă de 23 ani, nu avea acte de provenienţă a motorinei. Mai mult, tânărul a opus rezistenţă poliţiştilor şi a găurit o cisternă cu motorină. Ulterior, acesta a încercat să-i convingă pe oamenii legii să nu-i întocmească un proces-verbal.

Utilajul şi motorina au fost ridicate, iar suspectul şi un cunoscut de-al său au fost documentaţi pentru că s-au opus poliţiştilor. Pentru asta, tinerii vor plăti o amendă de cel mult 1.200 lei.

Totodată, riscă să plătească şi 3.000 lei pentru că vindeau motorină fără autorizaţie, iar marfa ar putea fi confiscată.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *