Cinci persoane reţinute pentru circulaţia ilegală a drogurilor

Procuratura municipiului Bălţi anunţă despre reţinerea a 5 persoane, bănuite de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice în scop de înstrăinare.Temei pentru pornirea urmăririi penale au servit materialele deţinute de procurori precum că persoane necunoscute încearcă să transmită droguri în Penitenciarul din Bălţi.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală procurorii au constatat că în martie 2013, persoane necunoscute au aruncat din stradă, peste edificiul de pază al Penitenciarului mun.Bălţi substanţe narcotice pentru unii deţinuţi.

Astfel, oamenii legii au efectuat mai multe achiziţii de control, un agent sub acoperire procurînd de la o persoană substanţe narcotice. Imediat după aceste achiziţiile de control procurorii au efectuat 11 percheziţii, fiind reţinuţi 5 locuitori ai raionului Drochia. La domiciliile acestora procurorii au depistat şi ridicat peste 20 de mii de lei, aproximativ 3 kg de substanţe narcotice, un pistol şi piese componente de la un pistol-mitralieră tip „Kalaşnikov”.

Actualmente, urmează a fi asigurat caracterul complet al urmăririi penale, stabilirea tuturor circumstanţelor cazului, identificarea tuturor celor implicaţi în această reţea.
sursa:tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *