Caz cumplit la Nisporeni. Si-a ucis sotia in batai si s-a spanzurat

Caz socant in satul Bolduresti, Nisporeni. Un barbat si-a ucis sotia in timp ce aceasta dormea, apoi s-a spanzurat. Vecinii spun ca individul ar fi planificat sa dea vina pentru omor pe o ruda, iar cand planul a esuat, si-a pus capat zilelor. Familia afirma ca barbatul avea un comportament violent, isi batea sotia de multe ori si obisnuia sa consume alcool.

Totul s-a intamplat noaptea tarziu cand barbatul in varsta de 55 de ani a venit acasa baut. Vecinii povestesc ca au auzit strigate in curtea familiei, dar nu au banuit ce se putea intampla, intrucat, spun ei, sotii se certau destul de des.

Apoi spiritele s-au calmat, povestesc vecinii, care au aflat ulterior ca femeia a fost omorata in timp ce dormea. Barbatul a lovit-o de mai multe ori in cap cu un obiect dur, deocamdata neidentificat de politie. Martorii mai spun ca dupa aceasta, individul s-a dus la cumnata sa, in plina noapte, rugand-o sa mearga la el acasa, sub pretextul ca sotia sa se simte rau. Vecinii cred ca barbatul avusese un plan.

Cumnata povesteste ca pe drum, barbatul a lovit-o cu o bata in cap.

Femeia a reusit sa fuga, iar barbatul si-a vazut de drum. S-a dus acasa si s-a spanzurat intr-un sopron. El a fost gasit dimineata de catre fratele sau. Tot atunci, in casa incuiata a fost descoperit si cadavrul sotiei. Rudele au chemat politia.

Familia are trei copii, toti maturi. Fiica mai mica povesteste ca tatal sau era violent si obisnuia sa consume alcool.

Doi dintre copiii familiei urmeaza sa se intoarca in aceste zile din Italia si Rusia, ca sa-si ingroape parintii. Politia urmeaza sa stabileasca circumstantele exacte in care s-a produs tragedia.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *