O profesoară dins Crasnaseni, Telenești i-a sucit gâtul unui elev

Un elev de 11 ani din satul Crăsnășeni, raionul Telenești, a ajuns la spital, după ce profesoara de geografie i-a sucit gâtul, în timpul orelor.

Cazul a avut loc acum câteva zile. Băiatul povestește că, în timpul lecției de geografie, un coleg l-a strigat, iar el s-a întors. Profesoarei nu i-a plăcut deloc gestul și a mers și l-a apucat de gât pe copil.

Băiatul spune că imediat a simțit dureri în zona gâtului. După ore, acesta a mers acasă și le-a povestit părinților ce a pățit. Pentru că avea dureri tot mai mari, copilul a fost transportat la spital. Medicii spun că băiatul s-a ales cu o subluxație a coloanei vertebrale la nivel cervical și i-a fost aplicat la nivelul gâtului un cervicostat, pe care trebuie să-l poarte timp de două săptămâni.

Profesoara se apără și spune că nu a vrut să facă rău copilului și că l-a apucat „prietenește” de gât pe băiat, transmite postul JurnalTV.

Directorul instituției de învățământ spune că regretă cele întâmplate și afirmă că profesoara nu este la prima sa abatere de acest gen. Acesta spune că pedagogul riscă să fie exclus din activitatea didactică.

Oamenii legii cercetează cazul.
Sursa:stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *