Hoţii de anvelope „atacă” din nou. Suspecţii au fost deja depistaţi

În noaptea de 8 spre 9 aprilie curent, un bărbat din Cimişlia și-a găsit mașina, parcată în fața blocului locativ, fără roți. Ca urmare, victima s-a adresat la poliție, reclamînd faptul, că în cursul nopții persoane necunoscute i-au demontat toate cele patru roți de la automobilul de model VW-GOLF, unitatea de transport fiind lăsată pe cărămizi. Organele de drept deja au depistat suspecţii. Aceştia riscă o pedeapsă penală.
Angajaţii Inspectoratului de poliție Cimişlia au identificat suspecții și au constatat că aceștia se deplasează cu un automobil de model ”VW-TOUAREG”, de culoare închisă. Aceasta a fost surprinsă în orașul Basarabeasca. Fiind stopată de polițiști, în portbagajul automobilului forțele de ordine au depistat patru roţi analogice cu cele sustrase.
Audiat de oamenii legii, șoferul a recunoscut că a acționat cu încă doi complici cu vârstele cuprinse între 17-25 de ani și că intenționau să vîndă roțile în orașul Comrat.
La moment a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi gășiți vinovați, suspecții riscă amendă în mărime de la 300 la 1000 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *