Razbunare cu foc la Soldanesti. Motivul pentru care un barbat s-a trezit cu magazinul in flacari

Razbunare cu foc la Soldanesti. Proprietarul unui magazin din satul Sestaci s-a trezit cu imobilul ars aproape in totalitate si spune ca flacarile au fost puse de catre un tanar pe care anterior l-ar fi prins la furat. Cainele politiei a confirmat banuiala, intrucat a mers exact la casa suspectului.
Asta este tot ce a mai ramas din acest magazin de produse alimentare din Sestaci. Proprietarii au fost alertati noaptea trecuta de catre vecinii care au vazut flacarile.
La fata locului a fost chemata politia, iar cainele de serviciu i-a dus pe oamenii legii chiar la casa unui tanar, despre care proprietarii spun ca acum doi ani le fura produsele din magazin.
Atunci insa parintii baiatului i-au rugat pe proprietari sa nu-l dea pe mana politiei si asa s-a si intamplat. Patronii magazinului presupun ca acum tanarul ar fi vrut sa se razbune pentru ca atunci s-a facut de ras.
Politia a deschis un dosar penal pe fapt, insa tanarul nu a fost retinut si le-a spus oamenilor legii ca nu are nicio legatura cu incendiul. Daca va fi gasit vinovat tanarul risca pana la 6 ani de inchisoare.

sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *