Un elev de sase ani a fost mutilat de mama pentru ca nu si-a facut tema pentru acasa.

Politia din China a decis sa nu ia nicio masura impotriva unei mame care si-a desfigurat in bataie copilul de 6 ani, pentru ca nu si-a facut tema pentru acasa.
Acest caz nu ar fi fost iesit din comun daca politia nu ar fi admis motivatia mamei pentru gestul socant si anume aceea ca fiul ei este „obraznic”, lucru care a fost scris si in documentele oficiale ale politiei.
Leziunile grave ale baiatului – Xiao Bing – au fost descoperite de o profesoara, la cabinetul medical dintr-o scoala din orasul Jiangmen, inaintea orei de sport, potrivit Daily Mail.
Revoltata de cat de grave erau leziunile elevului, provocate cu o sarma de la un umeras pentru haine, profesoara i-a facut poze si apoi s-a dus direct la politie. In mod ciudat, autoritatile nu au luat nicio masura impotriva mamei si au transmis scolii ca i-au pus in vedere femeii sa nu-si mai bata atat de tare copilul pe viitor.
Copilul a spus ca a fost batut de mama cu o sarma de la un umeras, pentru ca nu si-a facut o tema pentru acasa.
Furioasa pentru ca politia nu a luat nicio masura, profesoara a postat pe internet pozele facute, dorind sa atraga atentia asupra abuzurilor la care sunt supusi copiii chinezi de catre parintii lor, cu scopul de a a-i determina sa obtina rezultate cat mai bune la scoala.
Xiao Bing a fost dus la spital si a primit ingrijiri medicale pentru ranile grave.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *