La Danceni doi tineri, in stare grava la spital dupa ce au fost impuscati.

impuscatirl a danceniImpuscaturi in ziua Pastelui. Doi tineri au ajuns aseara in stare grava la spital, cu rani de gloante. Acestia sarbatoreau la un gratar, intr-o padure din Danceni, cand, potrivit politiei, au inceput sa se certe cu niste tineri din alta gasca, din cauza unor fete. Asa s-a ajuns la ceva asemanator cu un duel. Politia a retinut o persoana.

Si-au propus sa sarbatoreasca in aer liber, insa in scurt timp distractia s-a transformat intr-o adevarata drama. Astfel in jurul orei 21.30, politia si serviciul de medicina de urgenta au fost anuntate ca exista victime cu rani de gloante.

Potrivit politiei, neintelegerea a inceput din cauza unor fete, iar de aici a pornit un scandal intre cele doua grupuri, care sarbatoreau in aceeasi zona a padurii.

Deocamdata nu se stie cine in cine a tras si daca cei doi tineri internati la urgenta fac parte din acelasi grup. Ei au 24 si 25 de ani.

Mai multe informatii despre acest caz nu sunt cunoscute. Incidentul a avut loc in apropiere de tabara pentru copii „Poienita Vesela”.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *