Trei bărbaţi bănuiţi de săvîrşirea unui omor. Au aruncat victima în curtea casei

Trei bărbaţi bănuiţi de săvîrşirea unui omor. Au aruncat victima în curtea caseiTrei bărbaţi cu vîrstele cuprinse între 21 şi 41 de ani, domiciliaţi în satul Toceni, raionul Cantemir, sunt suspectaţi că au omorît un bărbat de 35 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate.
Conform informaţiilor deţinute de către IP Cantemir, cadavrul victimei a fost găsit în rîpa din preajma podului situat în apropiera satului Toceni.
Potrivit expertizei medico legale efectuate, moartea bărbatului a survenit în urma mai multor lovituri aplicate pe întreg corpul.
Ca urmare a măsurilor de investigaţii s-a stabilit că victima se afla în vizită la unul din suspecţi. Bărbaţii au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia bănuiţii i-au aplicat victimei multiple lovituri pe diferite părţi ale corpului, lăsîndu-l să zacă la podea.
Ulterior, după ce au constatat decesul, suspecţii au ascuns cadavrul într-un şopron din curtea casei, apoi l-au aruncat într-o rîpă care se află sub un pod situat în apropiere de sat.
În urma percheziţilor la domiciliul acestora, au fost depistate şi ridicate obiectele ce-au fost folosite la comiterea crimei.
În acest caz, a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 151 alin.4 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei, persoanele culpabile de vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii se pedepsesc cu închisoare de la 12 la 15 ani.
Actualmente, doi dintre făptuitori sunt reţinuţi de poliţie, iar în privinţa celui de-al treilea bănuit organele de ordine întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării lui şi a-l reţine.
Sursa:tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *