Accident grav in Ucraina cu moldoveni. Soferul a deceda, iar 7 pasageri raniti.

Accident grav in Ucraina cu moldoveni. Soferul a deceda, iar 7 pasageri raniti. Un moldovean a decedat, iar alţi nouă au fost răniţi într-un accident, produs în această seară, în Ucraina.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Situaţii Excepţionale din ţara noastră, tragedia a avut loc în această seară, pe traseul Kiev-Odessa, în apropiere de localitatea Ivanovca. Cele zece victime se aflau într-un microbuz de rută, care s-a ciocnit cu un autocamion.

Accidentul s-a întâmplat între un microbuz și un camion de model „Kraz”. Microbuzul implicat în accident, model „Opel Vivaro”, transporta 10 persoane, toți cetățeni moldoveni. În consecință 1 persoană (șoferul microbuzului) a decedat, iar celelalte nouă sânt internate cu diferite traume în spitalul din localitatea Liubeșov.

Urmează stabilirea definitivă a identității acestor persoane. Preventiv se cunoaște că acestea erau din localitațile Ceadîr-Lunga, Comrat și Taraclia și că aveau vârste între 24 -71 de ani.
PDATE 08.40: Servicul pentru pentru Situatii Exceptionale anunta ca autoritatile ucrainene afirma ca patru moldoveni sunt internati in sectia reanimare, in stare grava. Alte trei persoane sunt spitalizate in stare stabila, in spitalul din Liubesov. Doi moldoveni au fost deja externati.


Sursa-publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *