ITALIA: Moldovean bătut crunt de doi români pentru că a luat apărarea unei femei

ITALIA: Moldovean bătut crunt de doi români pentru că a luat apărarea unei femeiUn bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din Republica Moldova, a fost bătut cu bestialitate de doi români într-o pădure din regiunea Urbino, Italia.
Potrivit presei italiene, cazul a avut loc în ajunul Paștelui. Un grup de amici format din moldoveni și câțiva români au decis să profite de timpul de afară și să-și petreacă ziua liberă în sânul naturii. Aceștia s-au aprovizionat cu de-ale gurii și cu alcool și au mers într-o pădure din regiunea Urbino.
După ce s-a mâncat și s-a consumat mai mult alcool, în cadrul grupului se pare că s-a încins atmosfera. Unul dintre români s-ar fi luat de o moldoveancă, iar un conațional a vrut să facă pace și i-a luat apărarea femeii.
Din discuții în contradictoriu s-a ajuns ulterior la o bătaie în toată regula. În consecință, moldoveanul a fost bătut măr și a ajuns în stare gravă la spital. Acesta a primit multiple lovituri în regiunea capului și a feței.
A doua zi, autoritățile italiene i-au reținut pe cei doi agresori. Ei sunt doi cetățeni români în vârstă de 27 și 29 de ani. În prezent aceștia se află în arest la domiciliu.
Sursa:Stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *