Incident aviatic in Indonezia.

Un pasager beat a inspaimantat pasagerii unei curse aeriene, care s-au temut de o deturnare, in momentul in care a incercat sa intre in cabina unui avion.     Conform presei din Indonezia, preluata de Sky News, avionul a aterizat in siguranta pe aeroportul international din Bali, iar pasagerul turmentat a fost arestat.     Avionul implicat in incident apartine companiei Virgin Australia si a decolat de pe aeroportul australian din Brisbane.     "Am fost informati ca un Boeing 737-800, plecat de la Brisbane spre Bali, a fost deturnat", a declarat un purtator de cuvant al aviatiei militare indoneziene.     Capitanul aeronavei a dat alarma la bordul avionului, in momentul in care un pasager a incercat sa intre in cabina.Un pasager beat a inspaimantat pasagerii unei curse aeriene, care s-au temut de o deturnare, in momentul in care a incercat sa intre in cabina unui avion.
Conform presei din Indonezia, preluata de Sky News, avionul a aterizat in siguranta pe aeroportul international din Bali, iar pasagerul turmentat a fost arestat.
Avionul implicat in incident apartine companiei Virgin Australia si a decolat de pe aeroportul australian din Brisbane.”Am fost informati ca un Boeing 737-800, plecat de la Brisbane spre Bali, a fost deturnat”, a declarat un purtator de cuvant al aviatiei militare indoneziene. Capitanul aeronavei a dat alarma la bordul avionului, in momentul in care un pasager a incercat sa intre in cabina.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *