Trei persoane au incercat sa-si puie capat zilelor in ulimile 24 de ore

Trei persoane au vrut sa-si puie capat zilelor in ulimile 24 de oreMedicii au parvenit trei tentative de suicid în ultimele 24 de ore.
În primul caz un bărbat de 66 de ani, domiciliat pe str. Onisifor Ghibu, a vrut să-şi curme viaţa prin intoxicare cu gaz natural. A pândit momentul când ceilalţi ai casei erau lipsă, a intrat în bucătărie şi a dat drumul la gaz. Pacientul a fost depistat cu o intoxicaţie gravă. După acordarea asistenţei medicale primare, el a fost transportat la SCM „Sfânta treime” pentru tratament recuperator.
Al doilea caz a fost înregistrat la un penitenciar. Un tânăr de 21 de ani, deţinut al Penitenciarului Pruncul, a fost la un pas de la moarte, pe care ar fi pus-o la cale singur. A fost scos din ştreang de către „camarazii” de celulă. Medicul de gardă l-a consultat preventiv şi l-a adus la CNŞPMU pentru investigaţii suplimentare şi tratament. În cel de al treilea caz, o femeie de 44 de ani din orăşelul Vatra a consumat o cantitate impunătoare de medicamente cu gândul de a se sinucide. Pentru a-şi atinge scopul, pastilele le-a diluat în alcool. Echipa medicală de Urgenţă a reuşit să-i acorde primul ajutor medical la timp, transportând-o la SCM „Sfânta treime” pentru tratament specializat.

Sursa:tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *