30 de oameni şi-au pierdut viaţa in urma tornadelor ce fac ravagii Statele Unite

Tornadele fac ravagii în Statele Unite: Cel puţin 30 de oameni şi-au pierdut viaţa Vremea extremă continuă să lovească cu putere în Statele Unite. Pentru a doua zi consecutiv, o serie de tornade a luat pe sus regiunea sudică a ţării, provocând moartea a cel puţin nouă oameni. Zeci de case şi magazine au fost distruse de furia naturii, iar alte sute de clădiri au rămas fără acoperiş.

Case demolate, afaceri distruse şi maşini una pesta alta. Este dezastrul lăsat de urgia care a măturat sudul Statelor Unite în această noapte. Nu mai puţin de trei tornade au distrus totul în cale în statele americane Alabama şi Mississippi timp de câteva ore.

În regiune a fost decretată stare de urgenţă, iar echipele de intervenţie au început să caute supravieţuitori prin tonele de moloz.Autorităţile americane spun că numărul morţilor ar putea să crească, iar pagubele materiale urmează să fie evaluate. Stihia a fost atât de mare încât a putut fi văzută din spaţiu. Noul val de tornade vine la doar o zi, după ce ieri vârtejuri de vânt au lovit centrul Statelor Unite şi au făcut 21 de morţi.

Sursa:Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *