Cu o cagulă pe faţă şi cu un automat în mână, ÎN DIRECT la postul naţional de televiziune

Cu o cagulă pe faţă şi cu un automat în mână, ÎN DIRECT la postul naţional de televiziune Apariţie netradiţională şi chiar ieşită din comun la postul naţional de televiziune. Analistul politic Oazu Nantoi a apărut în faţa telespectatorilor cu o cagulă pe faţă având o bâtă de lemn într-o mână și un automat în cealaltă. „Obiectele” erau legate cu panglica „Sfântului Gheorghe”.

În cadrul emisiunii „Moldova în direct”, discuțiile s-au axat pe marginea evenimentelor ce au loc în ultimele zile în Ucraina, dar și despre acțiunile din Republica Moldova cu ocazia zilei de 9 mai şi vizita lui Rogozin în ţara noastră.

„Stimaţi telespectatori, noi nu am vrut să vă speriem. Noi vrem ca să fim toţi mai mobilizaţi, mai consolidaţi în calitate de cetăţeni ai acestei ţări. Vreau să vă spun că acei 150 de consăteni ai mei care nu s-au întors de la război, acei unchi de ai mei care au luptat la război, nu au murit şi nu au luptat pentru ca Rogozin să-şi bată joc de noi la noi acasă. Nu au murit pentru ca trupele ruseşti să se afle ilegal pe teritoriul Republicii Moldova”, a spus analistul politic Oazu Nantoi.

Sursa-publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *