Inca un angajat al politiei, implicat intr-un accident? A LOVIT pe zebra o fetita de 12 ani

Inca un angajat al politiei, implicat intr-un accident? A LOVIT pe zebra o fetita de 12 aniO masina a politiei si un angajat al Inspectoratului National de Patrulare au fost implicati astazi in accidente. Un copil de 12 ani a fost lovit chiar pe zebra de un automobil, la volanul caruia se presupune ca ar fi fost un politist. La numai cateva ore o masina de patrulare a intrat intr-o Dacie.

Primul accident s-a produs in sectorul Ciocana in jurul ore 15. O fetita de 12 ani a fost lovita de catre o masina in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Potrivit unor martori, care nu au vrut sa apara in fata camerelor de luat vederi, la volanul automobilului de model Mitsubishi ar fi fost un politist, imbracat in uniforma. Dupa impact la volanul masinii s-ar fi urcat pasagerul din dreapta sa. Acesta a confirmat ca masina este a unchiului sau care este politist. Fetita accidentata a fost transportata de urgenta la spital, insa nu a fost internata.

Potrivit politiei la volanul automobilului se afla nepotul politistului.Daca va fi gasit vinovat, soferul risca pana la 2 ani de inchisoare.

Un alt accident a avut loc in jurul orei 18 la intersectia strazilor Albisoara cu Vasile Alecsandri. Un automobil model Dacia s-a ciocnit cu o masina a politiei de patrulare. Potrivit martorilor de vina ar fi fost masina oamenilor legii. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Politia urmeaza sa stabileasca circumstantele in care s-a produs accidentul.

Sursa-protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *