Inchiria apartamente si se dadea drept proprietara.Afacere de zeci d emii de lei

O tanera in varsta de 23 din Chisinau dadea in chirie apartamente care nu erau ale ei. Potrivit procuraturii Botanica, tanara lua plata in avans de la chiriasi, iar cand acestia vroiau sa se mute, nu aveau unde, iar tanara nu mai raspundea la telefon.   Oamenii legii spun ca astfel escroaca a inselat 16 persoane si s-a imbogatit cu 80 de mii de lei in anii 2011-2012. In aceste zile ea a fost condamnata la 13 ani de inchisoare.   O alta tanara din capitala a fost condamnata la opt ani de detentie pentru ar fi imprumutat 1550 de euro si 34 de mii de lei de la o femeie si nu i-ar fi restituit.O tanera in varsta de 23 din Chisinau dadea in chirie apartamente care nu erau ale ei. Potrivit procuraturii Botanica, tanara lua plata in avans de la chiriasi, iar cand acestia vroiau sa se mute, nu aveau unde, iar tanara nu mai raspundea la telefon.

Oamenii legii spun ca astfel escroaca a inselat 16 persoane si s-a imbogatit cu 80 de mii de lei in anii 2011-2012. In aceste zile ea a fost condamnata la 13 ani de inchisoare.

O alta tanara din capitala a fost condamnata la opt ani de detentie pentru ar fi imprumutat 1550 de euro si 34 de mii de lei de la o femeie si nu i-ar fi restituit.
Sursa-protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *