Doua grupari specializate in trafic de heroina, RETINUTE la Chisinau. Cum actionau vanzatorii de droguri

Doua grupari specializate in trafic de heroina, RETINUTE la Chisinau. Cum actionau vanzatorii de droguriDirectia antidrog anunta ca a retinut doua grupari specializate in trafic de heroina. In total au fost retinute 11 persoane, atat vanzatori, cat si consumatori de droguri. Printre acestea sunt si doua femei, una fiind pensionara.
In primul caz o batrana de 64 de ani din capitala si o femeie in varsta de 33 de ani au fost retinute in momentul in care incercau sa vanda 10 grame de heroina unui politist sub acoperire.
Femeile fac parte, potrivit politiei, dintr-un grup condus de un detinut in varsta de 35 de ani, care ispaseste deja o condamnare de 15 ani pentru trafic de droguri. Acesta ar fi fost ajutat de alti 3 barbati – intermediari si consumatori – care au intre 28 si 40 de ani.
Cel de al doilea caz in care sunt implicate 5 persoane, a fost descoperit la sfarsitul lunii aprilie. Documentarea cazului s-a incheiat cu retinerea sefului gruparii, un barbat in varsta de 33 de ani, supranumit “Valera Odessa”, pentru comercializarea heroinei si amfetaminei.
Toti suspectii se afla in custodia politiei. Oamenii legii nu divulga de unde era adusa heroina. Daca vor fi gasiti vinovati, toti retinutii risca pana la 15 ani de inchisoare.

sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *