Criza din Ucraina va fi discutată la şedinţa Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est

Criza din Ucraina va fi discutată la şedinţa Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-EstCriza din Ucraina şi efectele acesteia asupra situaţiei din regiune vor fi discutate la următoarea şedinţă a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est. Propunerea a fost făcută de către democratul Sergiu Sîrbu, membru al Comitetului Justiţie, Afaceri Interne şi Securitate.

Potrivit deputatului PD, la şedinţa din toamnă, vor mai fi abordate subiecte ce ţin de justiţie şi procesele de cooperare în regiune în vederea integrării europene. La sesiunea inaugurală a Adunării Parlamentare mai participă liberal-democratul Valeriu Streleţ, membru al Comitetului Economic.

Oficialii de la Chişinău spun că vor folosi această oportunitate pentru a promova interesele ţării noastre în procesul de integrare europeană. Structura încorporează 12 state: Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia, Turcia şi Macedonia.
Sursa:Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *