ITALIA: Bătaie generală între câțiva moldoveni care petreceau într-un local

ITALIA: Bătaie generală între câțiva moldoveni care petreceau într-un localBătaie pornită ca din senin între un grup de moldoveni aflați pe teritoriul Italiei. După ce s-au relaxat și au consumat împreună alcool într-un local, conaționalii noștri s-au luat la bătaie în văzul oamenilor.
S-a întâmplat în seara zilei de duminică în orașul italian Rimini. Potrivit martorilor, care se aflau în acel moment în localul respectiv, moldovenii, 4 la număr, au stat la taclale ore în șir.
De la discuțiile ca între prieteni, nu a lipsit, bineînțeles, alcoolul. Aceștia ar fi consumat băuturi de pe la orele amiezii și până seara în jurul orei 20:00, când au izbucnit neînțelegerile.
Bătăușii nu s-au obosit cel puțin să-și rezolve conflictul în stradă, dar și-au împărțit pumni și picioare unul altuia chiar printre vizitatorii localului.
Cineva a chemat imediat poliția. La auzul sirenelor, moldovenii au luat-o la fugă, dar forțele de ordine au reușit să pună mâna pe ei. În urma altercației, unul dintre aceștia s-a ales cu răni la față și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.
Poliția nu a reușit să afle de la ce a pornit bătaia. Moldovenii cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani au fost amendați pentru beție și urmează să răspundă pentru încăierarea din local.
Sursa:stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *