Locuitorii oraşului Kiev iau cu asalt secţiile de perfectare a paşapoartelor.

Locuitorii oraşului Kiev iau cu asalt secţiile de perfectare a paşapoartelor.Locuitorii din Kiev iau cu asalt secţiile de perfectare a paşapoartelor. Potrivit unian.ua, zilnic vin din ce în ce mai mulţi oameni care ocupă de cu seară un loc în rând.

Lucrătorii Departamentelor de vize şi înregistrare spun că o parte din locuitori îşi pregătesc documentele pentru a pleca peste hotare la odihnă sau învăţătură, pe când o majoritatea intenţionează să plece cu traiul în altă ţară. Mai mult, după spusele lor, fenomenul ia amploare.

În afară de departamentele raionale, locuitorii capitalei iau cu asalt şi consorțiul „EDAPS” din Bortniceah, în care procedura de cerere a pașaportului durează mai puțin de o oră. Având în vedere numărul mare de solicitanți, în scopul de a evita confuziile și scandalurile, oamenii se organizează.

Unii profită de fenomen pentru a face un ban în plus. Astfel, antreprenorii agili ocupă loc în rânduri şi ulterior îl vând cu 150 de grivne.

Potrivit statisticilor, în aprilie, timp de o zi, au fost de perfectate mai mult de 18 000 de pașapoarte, înainte de Ziua Victoriei – mai mult de 9 000, iar ieri – un pic mai mult de 8 000 (pașaportul se eliberează în termen de o lună).
Sursa:Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *