Motorină de contrabandă, depistată în sectorul Botanica. Combustibilul era adus din regiunea transnistreană

Motorină de contrabandă, depistată în sectorul Botanica. Combustibilul era adus din regiunea transnistreanăUn depozit clandestin cu motorină a fost descoperit de poliţie la o întreprindere privată situată pe strada Munceşti din Chişinău. Oamenii legii au depistat trei cisterne pline cu motorină în cantitate de aproximativ 2 000 de litri. Acestea erau dotate cu pompe şi furtunuri pentru alimentarea vehiculelor.

Conform informaţiilor acumulate, motorina era adusă ilegal din regiunea transnistreană, de către un bărbat de 26 ani, originar din or. Căuşeni. Acesta n-a prezentat forţelor de ordine documente care i-ar permite comercializarea produselor petroliere pe teritoriul capitalei, informează Direcţia de Poliţie din Chişinău.

În cadrul percheziţiilor au fost depistate şi ridicate înscrisuri privind evidenţa cantităţilor de petrol transportate şi comercializate ilegal.

Un alt bărbat, în vârstă de 25 ani, domiciliat în comuna Dobrogea din municipiul Chişinău, a nimerit în vizorul poliţiştilor pentru că vindea motorină unor conducători de microbuz. Din portbagajul şi habitaclul automobilului său de model Mercedes, au fost ridicate aproximativ 200 litri de motorină. Acesta a recunoscut că activa în mod ilegal şi că ar fi vândut în ziua respectivă motorină la preţul de 14,50 lei per litru şoferilor de maxi-taxi.

În ambele cazuri cantităţile de petrol au fost ridicate, iar suspecţilor le-au fost întocmite procese verbale care prevăd amenzi de 3 000 de lei.

Sursa:Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *