Riscă să petreacă următorii 12 ani după gratii. Patru tineri din Bălţi ajung pentru a doua oară pe mâna poliţiei

Riscă să petreacă următorii 12 ani după gratii. Patru tineri din Bălţi ajung pentru a doua oară pe mâna poliţieiAu doar câte 25 sau 30 de ani, dar ajung a doua oară în vizorul poliţiei. Cu antecedente similare, patru tineri din Bălţi riscă să stea următorii 12 ani după gratii. Băieţii sunt suspectaţi de viol şi furturi repetate din case.

Potrivit primelor observaţii făcute de oamenii legii, tinerii pătrundeau prin geam în apartemente şi furau bunuri de valoare.

După percheziţiile făcute la domiciile suspecților, forțele de ordine au depistat lucrurile furate: un pistol pneumatic, 13 telefoane mobile, 2 aparate de fotografiat, 12 sticle de băuturi alcoolice, 2 DVD-uri, 3 aparate de tuns, 5 boxe, laptop-uri, camere video, iar la percheziția corporală unuia din suspecți au fost depistate substațe narcotice.

Printre furturile estimate la pagube de peste 150 de mii de lei, tinerii au mai luat un păcat asupra lor. De la începutul anului au fost implicaţi într-un viol. Aceştia sunt cercetaţi penal şi riscă până la 12 ani de închisoare.
sursa:Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *