Un bărbat a fost condamnat la 30 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru dublu omor, viol şi tâlhărie. Cazul tragic a avut loc pe 24 ianuarie în satul Hagimus din raionul Căuşeni.

Un bărbat a fost condamnat la 30 ani de închisoare pentru omor deosebit de gravInculpatul fiind în stare de ebrietate, s-a înarmat cu un cuţit şi s-a deplasat la domiciliul uneia dintre victime, strîgând-o la poartă. Atunci când femeia, în vârstă de 63 de ani, a descuiat poarta inculpatul a înjunghat-o în faţă. Profitând de dezorientarea victimei, acesta a doborât-o la pământ şi a violat-o. Ulterior, acesta i-a smuls cerceii şi inelul de cununie, a mai înjunghiat-o de câteva ori, după care a aruncat cadavrul într-o râpă din apropierea casei.

Bărbatul nu s-a oprit aici. El s-a deplasat la casa unei tinere în vârstă de 17 ani. Sub pretextul de a o ajuta să înscrie muzică la telefonul mobil a înjunghiat mortal minora, după care i-a smuls cerceii şi a însuşit din casă mai multe bijuterii din aur, cauzând daune în proporţii considerabile.

În rezultatul acţiunilor de urmărire penală şi a măsurilor speciale de investigaţie, realizate de procurorii din Căuşeni, în comun cu Inspectoratului de poliţie Căuşeni şi Inspectoratul General de Poliţie, la mai puţin de o săptămână de la comiterea crimelor a fost reţinut autorul dublului asasinat. La domiciliul lui au fost ridicate articolele din aur sustrase de la victime.

Fiind audiat de procurori, făptaşul şi-a recunoscut pe deplin vina. Sentinţa are drept de atac.
Sursa:Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *