Se prostituau in apartamentul unor pensionari. Trei moldovence, retinute in Italia

Se prostituau in apartamentul unor pensionari. Trei moldovence, retinute in ItaliaTrei tinere din Republica Moldova au fost retinute de autoritatile din Italia pentru practicarea prostitutiei.
Moldovencele, cu varste cuprinse intre 22 si 25 de ani, traiau si prestau servicii sexuale intr-un apartament din orasul Vigevano. Apartamentul apartinea unui cuplu de pensionari care locuiau in Milano. Se pare ca batranii cunosteau despre activitatea gazdaselor, scrie StiriLocale.md.
Presa locala scrie ca apartamentul se afla chiar in centrul orasului si ca era vizitat de cei mai bogati oameni din regiune. Moldovencele isi incepeau ˝ziua de lucru˝ dimineata devreme, cand unii clienti treceau in vizita pentru o partida de relaxare chiar inainte de a merge la serviciu.
Dupa mai multe investigatii, politistii italieni au reusit sa puna cap la cap mai multe probe in acest dosar, iar joi, 22 mai, au descins in apartamentul cu pricina.
Fortele de ordine i-au luat in vizor si pe cativa romani, care sunt banuiti ca ar fi implicati in toata aceasta afacere rusinoasa. Cazul este cercetat de autoritati.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *