Sotul unei paciente a batut doi medici la urgenta!

Sotul unei paciente a batut doi medici la urgenta!Doi medici au ajuns pe patul de spital, dupa ce ar fi fost batuti mar de sotul unei paciente. Tanarul in varsta de 26 de ani ar fi devenit agresiv fiind nemultumiti de felul cum este investigata sotia sa. De cealalta parte, barbatul recunoaste ca a injurat doctorii, insa spune ca de fapt el a fost batut. Totul s-a intamplat aseara la Spitalul de Urgenta din capitala.

Acesta este tanarul care ar fi bagat in spital doi medici de la Urgenta. Grigore Plesca spune ca si-a adus aseara sotia la spital, aceasta acuzand o durere la san. Potrivit doctorilor, la un moment dat barbatul a inceput sa injure si sa loveasca. Unul din medici a refuzat sa faca delcratii, iar al doilea a cerut sa-i fie protejata identitatea, intrucat se teme pentru viata sa.

MEDIC: „M-a lovit cu genunchiul in burta si eu am cazut. Era foarte agresiv, fara explicatii a inceput sa loveasca. -Ce a explicat? -Nimic, pur si simplu striga.”

Grigore Plesca sustine insa ca de fapt medicul l-a lovit primul, fiind suparat ca i-ar fi facut observatie ca vorbeste urat in prezenta sotiei sale.

Grigore PLESCA: „Doctorul i-a zis celuilalt urat „hai investigheaz-o tu, nu tu” si i-am zis sa nu vorbeasca urat, atunci el m-a lovit si striga. Poate si eu am vorbit urat, dar nu era normal.”

Femeia sustine ca si-a filmat sotul imediat dupa bataie, iar acesta era plin de sange.

Ina PLESCA: „Aveam febra 39, ei foarte urat s-au comportat. Am asteptat pana s-au ocupat de noi vreo 25 de minute.”

Disputa a durat mai bine de doua ore, dupa care femeia a fost investigata.

Ciprian GHERASIM, SEF SECTIA INTERNARE URGENTA: „Au suferit traumatism cranio-cerebral inchis, fracturi de os zigomatic. La incercarea de a stopa agresiunea un alt medic a fost lovit suferind hematoma a ficatului. Ambii sunt internati si se afla in stare medie stabila.” 

Grigore Plesca a depus o plangere la politie.

Natalia STATI, OFIȚER DE PRESĂ IPG: “Cazul se investigheaza de politie. Se asteapta rezultatele expertizei.”

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *