Inca o victima a accidentului de la Moscova a ajuns acasa. Sotia: „Mi-au spus ca a murit”. VIDEO

Inca o victima a accidentului de la Moscova a ajuns acasa. Sotia: „Mi-au spus ca a murit”. VIDEOInca unul dintre pasagerii raniti in accidentul feroviar de langa Moscova a revenit acasa. Este vorba de un barbat in varsta de 52 de ani din Costesti, Rascani. Barbatul nu-si aminteste nimic din ce s-a intamplat intrucat si-a pierdut memoria dupa o lovitura puternica la cap.
Valeriu Celeut se afla si el in vagonul numarul 9, cel in care 6 vieti au fost spulberate dupa acel dezastruos impact cu marfarul. Se pornise spre casa inca pe 20 mai, iar calatoria sa s-a incheiat abia aseara.
Valeriu CELEUT: „Dacă aş fi văzut mai de aproape, v-aş fi povestit mai bine, dar aşa… stăteam culcat.”

Rodica CELEUT: “El nu-şi aminteşte nimic. Sunt momente când îşi aminteşte cine sunt eu, sunt momente când nu.”
Barbatul a suferit o lovitura puternica la cap si imediat dupa accident a fost internat intr-un spital din Moscova unde s-a aflat aproape doua saptamani.

Rodica CELEUT : „Mulţumesc Domnului că a rămas în viaţă. Asta e cel mai important. Mai departe – cum o fi.”
Sotia sa povesteste ca i-a inghetat inima in momentul in care l-a sunat, iar la telefon a raspuns o voce straina.

Rodica CELEUT : “I-am sunat, mi-a raspuns un barbat strain. Apoi m-au sunat inapoi si mi-au spus ca sotul a murit. Abia mai tarziu l-am gasit la spital.”
De la gara barbatul a mers acasa, in satul Costesti, Rascani unde il asteapta cu nerabdare cele doua fiice si nepotica. Acolo el va fi supravegheat de medicii din localitate.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *