A prejudiciat cateva firme cu ajutorul unei stampile false si s-a imbogatit cu sute de mii de lei

A prejudiciat cateva firme cu ajutorul unei stampile false si s-a imbogatit cu sute de mii de lei

A prejudiciat cateva firme cu ajutorul unei stampile false si s-a imbogatit cu sute de mii de lei. Este vorba despre un barbat din capitala, care a fost condamnat la inchisoare pentru comiterea escrocheriei si falsului in acte.

Potrivit Procuraturii Generale, in perioada anului 2013, inculpatul detinand o stampila falsa a unei intreprinderi a incheiat cu patru firme contracte de vanzare – cumparare a uleiului pentru automobile si pieselor auto. Pentru a castiga increderea partenerilor, inculpatul achita o parte de bani pentru produsele livrate, iar apoi incheia alte contracte pe sume mai mari, pentru care insa nu achita.

Astfel, escrocul a dobandit ilicit anvelope pentru automobile, uleiuri si piese auto de schimb estimate la peste 480 de mii de lei, dupa care disparea, cauzand partilor vatamate prejudicii materiale in proportii deosebit de mari.

Individul a fost condamnat recent la 9 ani de detentie si privat de dreptul de a ocupa functii de gestionare a bunurilor pe un termen de 5 ani. Prin aceeasi sentinta, instanta a dispus incasarea de la inculpat in beneficiul firmelor pagubite a prejudiciilor materiale cauzate prin infractiuni. Sentinta este cu drept de atac.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *