Accident stupid in capitala. A DISTRUS doua masini si a fugit de la fata locului: Politia cauta soferul

Accident stupid in capitala. A DISTRUS doua masini si a fugit de la fata locului: Politia cauta soferul

Si-a distrus propria masina si alte doua vehicole parcate pe trotuar. Este isprava unui sofer din capitala, care, ulterior, a fugit de la locul accidentului, abandonandu-si automobilul. Acum el este cautat de politie.

S-a intamplat in aceasta dupa amiaza in apropierea parcului Valea Trandafirilor din capitala. Martorii spun ca masina de teren de marca Mitsubishi circula cu viteza cand la un moment dat a intrat pe trotuar si a lovit un automobil de model Skoda Fabia. Acesta a fost proiectat intr-un gard de beton.

PROPRIETAR SKODA: “Masina noastra era parcata cu fata la vale si undeva la vre-o 70 de grade a fost intoarsa.”

“A intrat pe bordura, iata vedeti urma lasata de masina. A fost tamponata masina respectiva, a ricosat si iata urma se vede imediat in vale si s-a dus spre mercedesul alb”.

Ulterior, soferul ar fi pierdut controlul volanului si a accidentat o alta masina parcata de cealalta parte a drumului.

SOFER MERCEDES: “Am auzit o suruitura de roti, pe urma o lovitura si pe urma inca o lovitura si am auzit ca s-a aprins semnalizarea.//Am iesit la balcon si am vazut ca masina mea e accidentata si am vazut ca soferul pleaca”.

Imediat, soferul cu masina de teren a incercat sa se intoarca si a ajuns intr-un copac. Pana la urma, cu vehicolul aproape distrus, el a reusit sa faca cale intoarsa si a plecat, insa nu departe.

Automobilul sau a fost gasit la cateva sute de metri de la locul accidentului si a fugit. Proprietarii masinilor avariate au chemat politia, care investigheaza cazul, iar un echipaj al Politiei de Patrulare cauta soferul.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *