Crima SOCANTA in capitala. O femeie a fost atacata, jefuita si UCISA langa un schimb valutar

Crima SOCANTA in capitala. O femeie a fost atacata, jefuita si UCISA langa un schimb valutar

Crima odioasa in capitala. O femeie a decedat dupa ce a fost atacata de un individ care a jefuit-o.

UPDATE 23:00. Potrivit medicilor, victima a murit pe loc din cauza unei lovituri puternice pe care a suferit-o la cap si nu din cauza unui infarct, asa cum s-a declarat anterior.

UPDATE 22:50. Potrivit unui martor, femeia a intrat si a iesit de mai multe ori din cladirea unde se afla schimbul valutar, iar dupa ce a fost atacata de individ, barbatul povesteste ca a vazut sange pe jos.

Tot martorul a declarat ca prietena cu care se afla victima, l-ar fi vazut pe atacator.

Incidentul a avut loc acum o ora, pe strada Constantin Negruzzi din capitala. Potrivit politiei, femeia era insotita de o prietena si detinea o suma de bani asupra sa.

Femeia a intrat intr-un schimb valutar, unde era asteptata de un individ care a atacat-o fizic cu un pumnal, i-a luat geanta cu bani si a fugit. Victima avea rani grave pe corp si fata, iar politia sustine ca femeia a murit pe loc dupa ce ar fi suferit un atac de cord.

La fata locului au sosit medicii si politia, care urmeaza sa stabileasta cauza exacta a decesului. Victima avea 43 de ani si era din Chisinau.

Deocamdata nu se cunoaste identitatea suspectului.

Acum o saptamana, pe 30 mai, un barbat a murit, iar alti doi au ajuns spital, dupa un atac armat asupra masinii unei banci, care transporta bani. Hotii, care purtau cagule pe cap, au tras mai multe focuri de arma asupra incasatorilor si au disparut cu banii. Soferul masinii a decedat pe loc, iar doi colegi ai sai au fost raniti. Politia nu a dat de urma faptasilor.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *