Rapit in plina zi si batut pana la moarte: A fost lasat in fata spitalului. Crima odioasa la Cahul

Rapit in plina zi si batut pana la moarte: A fost lasat in fata spitalului. Crima odioasa la Cahul

Crima odioasa la Cahul. Un barbat in varsta de 35 de ani a fost rapit in vazul tuturor dintr-un cazinou, ucis in bateie si aruncat in fata spitalului raional. S-a intamplat aseara chiar in centrul orasului. Faptasii au fugit lasand in urma lor trupul neinsuflet al barbatului, iar acum sunt cautati de politie.

Barbatul originar din satul Sofievca, raionul Taraclia, venise ieri dupa pranz la Cahul si intrase intr-un cazino. In jurul orei 17 un grup de indivizi au intrat in local si s-au luat la cearta cu el, dupa care au inceput sa se bata.

Ulterior barbatul a fost scos cu forta din cazinou, iar potrivit martorilor, agresorii l-au pus in portbajul unui Mercedes de culoare neagra, fara numere de inmatriculare si au plecat intr-o directie necunoscuta.
“Am auzit niste strigate, asta s-a intamplat repede”.

Oamenii spun ca barbatul ar fi fost batut chiar in centrul orasului cu o bata, iar ulterior, a fost aruncat la poarta spitalului.

Irina GHERASIM, REPORTER PRO TV: “Barbatul a fost aruncat chiar aici in fata spitalului. Martorii au fost doi trecatori care au alertat paznicul. Ulterior medicii au stabilit ca victima deja era moarta.”

In urma expertizei medico-legale, s-a constatat ca moartea barbatului a survenit in urma loviturilor aplicate pe tot corpul in special in regiunea capului. Potrivit politiei, faptasii au fost identificati, dar deocamdata nu au fost prinsi. Oamenii legii spun ca motivul crimei nu este cunoscut inca, si ca sunt examinate mai multe versiuni ale celor intamplate.

Leonid TURCULEȚ, PROCUROR, PROCURATURA CAHUL„Sunt persoane pe care le suspectam de comiterea faptei, sunt cautate. Se cauta si automobilul.”

Pe marginea acestui caz, a fost pornit un dosar penal pentru omor intentionat, iar faptasii risca detentie pe viata.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *