Nebunie curată! Două mașini de pompieri au fost alertate pentru a stinge un grătar aprins la etajul 5 (VIDEO)

Nebunie curată! Două mașini de pompieri au fost alertate pentru a stinge un grătar aprins la etajul 5 (VIDEO)Alertă pentru pompieri la un bloc cu cinci etaje din capitală. Locatarii din strada Vadul lui Vodă 60/1 au chemat aseară salvatorii, după ce au observat un fum care ieşea de la o construcție auxiliară aflată la ultimul etaj.

Două autospeciale au venit la faţa locului, iar echipele de intervenție au stabilit că într-o anexă (pod), construită deasupra unui apartament ardea foc într-un grătar, pe care erau topite cabluri. Focul nu s-a răspândit, ci emana doar fum. Pompierii au lichidat focul, astfel fiind evitat un eventual pericol.

La fața locului a fost alertată și poliția. Toate circumstanțele care au dus la acest incident urmează să fie cercetate, iar Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează cetățenii să nu recurgă la astfel de acțiuni, care pot duce la izbucnirea unui incendiu de proporții.

Este interzis folosirea focului deschis în astfel de spații, întrucât pune în pericol viața și proprietatea mai multor persoane. Cei care sunt martorii unor astfel de pericole sunt rugați să apeleze prompt numărul de telefon 901.

Sursa: Publika MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *