Doi tineri din capitală riscă zece ani de închisoare

Au spart casa unui locuitor din DurDoi tineri din capitală riscă zece ani de închisoareleşti şi au furat banii din safeu şi maşina din garajul casei. Este isprava a doi tineri din capitală în vârstă de 17 şi 19 ani, care au ajunşi pe mâna poliţiei recunoscânduşi vina. Aceştia au povestit în detalii tot scenariul infracţiunii.

Printre lucrurile furate din casă se numără 550 de euro din safeu, un pistol pneumatic şi două cuţite. Eroii, ambii din capitală, au reuşit să intre în casă prin geamul de la etajul doi. Ba mai mult, pentru a ajunge în casă, aceştia au reuşit să deteoreze gratiile care protejau geamul. Apoi, cu o rangă metalică au forţat safeul de unde au luat banii.

Descoperind cheile de la automobil, aceştia au scos maşina din garaj şi au plecat în oraşul Călăraşi. Băieţii intenţionau să vândă automobilul la piese. Banii i-au cheltuit, iar lucrurile furate din casă le-au aruncat în lacul de la Ghidighici.

În privinţa lor a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Direcţia de Poliţie a Municipiului Chişinău recomandă oamenilor să doteze automobilele şi imobilele în proprietate cu sisteme performante antifurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *