"Capitala europeană" are trotuare impracticabile! Pietonii din Chişinău sunt extrem de nemulţumiţiTreptat, Chişinăul va deveni o capitală europeană„, asta declara acum câteva zile primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă. Aspiraţiile primarului sunt spulberate însă odată ce ajungi să faci o plimbare pe trotuarele din centrul oraşului, unde la începutul anului au fost efectuate lucrări de reparaţie a apeductului. Muncitorii le-au spart în lung şi în lat, dar nu s-au complicat să le refacă.

„E greu de mers cu copii mici, de traversat strada. Nu este frumos, sper că o să facă în curând”, a spus un locuitor al capitalei.

Unii locuitori ai capitalei s-au arătat extrem de nemulţumiţi:

„Să-şi pună ochelari cu sticlă dublă sau triplă şi să vadă ce se face. Toată strada Ştefan cel Mare este aşa”.

Reprezentanţii „Apă Canal”, care au efectuat lucrările de reparaţie, se splală pe mâni şi spun că nu sunt obligaţi să asfalteze trotuarele.

„Exdrupo trebuie să asfalteze această porţiune de drum, respectiv, cu ei trebuie să discutaţi”, a declarat ofiţerul de presă al întreprinderii municipale „Apă Canal” Nadejda Fotescu.

În replică, şeful întreprinderii municipale „Regia Ex-drupo”, Efim Cheptănari, spune că nu a primit nicio indicaţie de la autorităţi pentru asfaltarea porţiunilor de drum deteriorate.

Am încercat să aflăm de la responsabilii de la Direcţia municipală transport şi căi de comunicaţii, de cât timp mai au nevoie pentru a emite o dispoziţie pentru asfaltarea trotuarelor, însă aceştia nu au fost de găsit.

Sursa: Publika MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *