Accident groaznic in Grecia: Cinci persoane au murit, iar alte 30, ranite: Unul dintre soferi, un roman, acuzat de omor

Accident groaznic in Grecia: Cinci persoane au murit, iar alte 30, ranite: Unul dintre soferi, un roman, acuzat de omor
Soferul roman implicat in accidentul din Grecia, soldat cu cinci morti si 30 de raniti este acuzat de omor din culpa. Barbatul are o explicatie pentru tragedie. El spunce ca a vazut semnalizarile luminoase privind lucrarile la carosabil, dar nu a putut opri din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare.

Autostrada Egnatia, din nordul Greciei, in apropiere de Salonic, a fost scaldata ieri in sange. Imaginile de la locul accidentului iti dau fiori, iar soseaua plina de caroserii arata ca dupa o explozie. De altfel, in urma impactului devastator, mai multe vehicule s-au aprins, pur si simplu. Soferul roman, care ar fi provocat tragedia, este singurul care a scapat teafar din toata nebunia pe care a provocat-o. Cu viteza cu care rula pe autostrada a creat un carambol in care au fost implicate nu mai putin de 35 de masini mici si 3 de mare tonaj.

Victimele au primit ajutor medical de urgenta, insa patru dintre ele au murit din cauza ranilor suferite. O femeie a ars de vie. Alti 20 de oameni, printre care si doi bebelusi, au fost raniti si transportati rapid la spitalele din zona. In urma impactului, soferul roman ar fi fugit de la fata locului, iar abia spre seara autoritatile elene l-au gasit, ascuns pe un camp din apropiere. La audieri, el a marturisit ca a observat semnalizarile luminoase care indicau restrictii de circulatie si a vazut coloana de masini din fata sa care incetinise.

Desi a franat cu disperare, TIR-ul pe care-l conducea nu a reusit sa se opreasca. De aceea, banuieste ca a avut o defectiune la sistemul de franare. Barbatul de 39 de ani a foat retinut pentru 24 de ore si este acuzat de omor din culpa.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *