Abia de s-au stins lumanarile pe autoturismele noi ale politistilor, ca au primit alte masini – de teren

Abia de s-au stins lumanarile pe autoturismele noi ale politistilor, ca au primit alte masini - de teren
Abia de s-au stins lumanarile pe masinile cumparate acum doua zile, ca alte 34 de autoturisme au fost repartizate inspectoratelor de politie din tara. De data aceasta sunt masini de teren, care au fost impartite in aceleasi raioane ca si acum doua zile, asa ca pe langa Logan, inspectoratele vor avea si Dustere.

Daca pana acum inspectoratele de politie din localitati aveau cate o masina si aceea ramasa de pe timpul sovietic, acum practic fiecare raion a primit cate cel putin 5 autoturisme.

“La unitatea noastra de garda exista un singur automobil, VAZ, cu termenul de expirare trecut cum s-ar spune.”

“-Pana acum cum circulati la serviciu?
-Pe jos.
-Nu ati avut masini pana acum?
-Am avut da nu ajungeau la toti.”

Daca acum doua zile cele 164 de autoturisme Dacia Logan au fost intampinate prin raione cu colaci, lumanari, prosoape si preoti, de data aceasta noii proprietari cel putin teoretic ar trebui sa faca mai mult, intrucat automobilele sunt mai mari si bune pe orice teren. Ca si primul lot, si aceste autoturisme au fost cumparate din acelasi grant oferit de Uniunea Europeana si au costat peste 8 milioane de lei. Ministrul de Interne a promis ca pana la sfarsitul anului 2017 toate subdiviziunile MAI vor fi dotate in conformitate cu standardele europene.

Ca si data trecuta, politistii au primit calculatoare si imprimante, cumparate din acelasi grant. Patru din cele 34 de automobile au fost repartizate politiei judecatoresti, doua au ramas in capitala, iar celelalte doua au plecat in raionul Rezina si Hancesti.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *