Un hoţ a fost REŢINUT de oamenii legii

Un hoţ a fost REŢINUT de oamenii legii
Un tânăr din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca, a fost reținut de poliție. Acesta este suspectat de un șir de furturi săvârșite în raza municipiului Bălți.

Potrivit oamenilor legii, tânărul de 21 de ani ar fi atacat mai multe persoane în stradă și le-ar fi sustras bunuri, cum ar fi genți cu bani, telefoane mobile și altele.

Astfel, angajații Inspectoratului de poliție Bălți au documentat șase furturi care au fost comise timp de două săptămîni, printre care și dobândirea ilegală a substanțelor narcotice (marijuana). Valoarea pagubei adusă victimelor se estimează la circa 18 000 de lei.

Suspectul și-a recunoscut vina. Acesta a spus că bunurile furate le vindea trecătorilor, iar banii îi cheltuia pe haine și mâncare. Tânărul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind condamnat pentru furturi și jafuri.

Pe acest caz au fost inițiate trei dosare penale. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 10 ani de închisoare.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și complicitatea bărbatului la săvîrșirea unor infracțiuni analogice, comise pe teritoriul altor raioane ale țării.

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *