Doi poliţişti bălţeni au fost înjunghiaţi de doi hoţi de automobile. Bănuiţii au fost reţinuţi

Doi poliţişti bălţeni au fost înjunghiaţi de doi hoţi de automobile. Bănuiţii au fost reţinuţi
Doi poliţişti din Bălţi au fost răniţi în timp ce încercau să reţină doi bărbaţi care au furat un automobil. Oamenii legii s-au ales cu mai multe plăgi de cuţit, iar unul dintre ei a fost internat la Spitalul Municipal din Bălţi.

Incidentul s-a produs la miezul nopţii. Poliţiştii spun că se întorceau de la serviciu când au observat maşina în care se aflau doi bărbaţi.

„Am încercat să stopăm automobilul dat, l-am stopat. Una dintre persoane, pasagerul a început să fugă, eu am încercat să-l reţin. El m-a rănit cu cuţitul”, a spus Nichita Crivinciu, unul dintre poliţişti.

Atacatorii au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

„S-au dovedit a fi doi bărbaţi în vârstă de 22 şi 23 de ani fără un loc permanent de trai, la moment sunt boschetari. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pe articolul 27-145: tentativă de omor şi pe articolul 192: răpire a mijlocului de transport”, a precizat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie din Bălţi, Eugenia Molceanov.

Potrivit poliţiei, tinerii au mai fost reţinuţi de două ori pentru aceeaşi infracţiune. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 15 ani de închisoare.

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *