Retinere cu MASCATI in centrul capitalei. Un barbat, suspectat de trafic de droguri, incatusat. FOTO

Retinere cu MASCATI in centrul capitalei. Un barbat, suspectat de trafic de droguri, incatusat. FOTO
Un barbat din Nisporeni a fost incatusat in plina strada de catre mascatii de la Fulger fiind vizat intr-un dosar deschis pentru trafic de droguri. Masina in care se afla acesta a fost perchezitionata, iar acolo, oamenii legii sustin ca au gasit heroina.

Retinerea a avut loc in aceasta dupa amiaza pe strada Alexandru cel Bun din capitala. Suspectul, originar din Nisporeni povesteste ca a iesit din interprinderea Registru unde urma sa-si perfecteze pasaportul si s-a urcat la volan cand a auzit focuri de arma, iar mascatii l-au scos din masina.

“-De ce ati fost retinut? -Nu stiu, nu am ideie. Nu am nimic ce ascunde. Eu am intrat, mi-am facut pasaportul si cand am iesit m-am trezit jos.”

In masina acestuia de marca BMW cu numere transnistriene, oamenii legii sustin ca au gasit doua placute de inmatriculare cu numere de Edinet si cateva folii de staniol in care era heroina si 3500 de lei.

Potrivit procurorilor, barbatul ar face parte dintr-o grupare specializata in trafic de droguri, care era monitorizata de mai mult timp, iar acesa este primul membru retinut. Oamenii legii nu au dat foarte multe detalii insa au spus ca urmeaza sa-i identifice si pe ceilalti membri.11
Sursa :Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *