O mama il vrea la puscarie pe cel care i-a omarat fiul: „Au vrut sa-l faca si vinovat” (Accident)

O mama il vrea la puscarie pe cel care i-a omarat fiul: "Au vrut sa-l faca si vinovat"
O femeie din Truseni vrea sa faca dreptate pentru fiul ei dupa moartea acestuia. Acum jumatate de an acesta a decedat intr-un accident de masina. Doi prieteni de-ai sai, care au fost raniti au declarat atunci, ca erau pasageri si ca la volan ar fi fost tanarul decedat. Recent insa in cadrul procesului de judecata unul dintre ei si-a recunoscut vina insa nu a ajuns la inchisoare.

Galina EREMIA, MAMA VICTIMEI: “Eu vreau dreptate, am vrut sa iasa la suprafata adevarul si sa fie pedepsit conform legii.”

Pentru Galina Eremia ziua de 29 aprilie a fost una dintre cele mai frumoase, pana in acest an, cand fiul cel mai mic a murit chiar de ziua sa la numai 24 de ani. Dupa ce a sarbatorit, acesta s-a pornit la Chisinau iar un prieten de-al sau s-a oferit sa il duca pana in mijlocul satului. Pe drum insa masina in care se afla Alexandru Eremia si inca doi tineri s-a izbit de un gard de beton de langa primaria din localitate.

In consecinta Alexandru a murit pe loc iar prietenii sai au ajuns la spital. Mama victimei spune ca, dupa accident acestia s-au incurcat in declaratii. Ba spuneau ca omagiatul era la volan, ba ca nu-si amintesc. Afirmatie facuta si pentru echipa protv imediat dupa tragedie.

“Eu nu tin minte cine se afla la volan.”

Intr-un final in cadrul procesului de judecata, baiatul carua ii apartinea masina a recunoscut ca el era la volan. Pe langa asta s-a mai dovedit, ca era si beat. La sfarsitulul lunii trecute acesta a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Chiar si dupa pronuntarea sentintei, zvonurile precum ca fiul Galinei Eremia a provocat accidentul, nu au incetat.

Galina EREMIA, MAMA VICTIMEI: “Ma macina ca nu a decedat din vina lui. A ascuns si nu a vrut sa spuna adevarul si au vrut sa dea vina pe baiatul meu care se afla in spate. Nu-i suficient ca el a decedat, dar inca au vrut sa-l invinuiasca pe el.”

Parintii tanarului decedat vor ca vinovatul sa stea la puscarie si au fcaut recurs la Curtea de Apel. Am incercat sa vorbim cu el insa nu l-am gasit acasa. In hotararea emisa de prima instanta se spune ca pedeapsa ar fi fost atat de blanda, deoarece tanarul si-a recunoscut vina si este la prima abatere.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *