Gardienii au rămas uimiţi. Ce a ascuns o femeie, venită în vizită la penitenciar

Gardienii au rămas uimiţi. Ce a ascuns o femeie, venită în vizită la penitenciar
Angajaţii serviciilor abilitate din cadrul instituției de detenție din capitala de Nord a țării au stopat, din nou, două tentative de introducere a obiectelor interzise în locurile de detenție.

În primul caz, la punctul de trecere şi control al penitenciarului s-a prezentat tatăl unui deţinut, care se află în arest preventiv. În coletul cu produse alimentare şi bunuri de uz personal, bărbatul, de 63 de ani, a încercat să transmită o carte. În interiorul acesteia însă, oamenii legii au depistat o bancnotă de 100 de dolari.

O nouă surpriză pentru angajații aceluiași penitenciar cand la punctul de trecere şi control s-a prezentat o femeie, în vîrstă de 40 de ani, care urma să aibă o întrevedere de scurtă durată cu concubinul său din detenție.

În rezultatul percheziţiei corporale, oamenii legii au depistat cu ajutorul detectorului de metale, în lenjeria intimă a femeii, un telefon mobil. Culmea ingeniozității însă a fost dovedită, cînd în pampersul copilului său de doar doi anișori, au fost depistate și accesoriile atribuite telefonului mobil.

În ambele cazuri au fost sesizați angajaţii Inspectoratului de poliţie din regiune, care investighează toate circumstanţele încălcărilor pentru a-i trage la răspundere pe suspecți.
1
Totodată, în ultimile 24 de ore, angajații Serviciilor securitate, regim și supraveghere ai mai multor peniteciare din țară au efectuat un șir de percheziții în celulele deținuților.

În rezultat, oamenii legii au ridicat: 5 telefoane mobile, 10 încărcătoare, 5 cartele SIM și alte accesorii pentru acestea, 50 de euro și 53 lei MD, băuturi acoolice, dar și alte obiecte interzise.
???????????????????????????????
Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *