O batrana „terorizeaza” medicii de la Spitalul Republican

O batrana "terorizeaza" medicii de la Spitalul Republican
La spital ca acasa. O femeie din Anenii Noi le face viata cosmar medicilor de la Spitalul Republican. Aceasta refuza sa plece din institutie spunand ca doctorii sunt vinovati de starea sanatatii ei. Femeia ii acuza de nenumaratele operatii pe care le-a suportat la stomac si spune ca in urma ultimului tratament a facut si o infectie la picior si nu mai poate merge.

„Ei m-au distrus, ei sa faca ceva ca sa ma trateze”

Pentru aceasta femeie in varsta de 68 de ani Spitalul Republican a devenit a doua casa. Se afla aici deja de 3 saptamani, in timp ce un tratament dureaza de regula maxim 10 zile, si spune ca nu mai suporta durerile, iar medicii refuza sa o ajute.

„Eu am probleme cu stomacul am facut o gramada de operatii.”

Acum, dupa tratamentul la stomac, femeii i s-ar fi cerut sa paraseasca spitalul, insa aceasta a refuzat. Acum spune ca tratamentul pentru stomac i-ar fi provocat dureri la un picior, de aceea nu se mai poate misca.

„Le spun sa vina sa-mi pun ao injectie, dar ei nu vor. Si oentgen au refuzat sa-mi faca. Eu platesc numai sa-mi faca.”

Sefa Sectiei Gastrologie spune, la randul ei, ca nu mai stie ce sa faca cu pacienta care refuza sa paraseasca spitalul.

Raisa TANASE, SEFA SECTIE GASTROLOGIE: „Noi am lecuit-o si atunci i-am spus sa plece, dar ea a spus sa o mai las un pic. I-am dat voie si dupa asta mi-a spus ca o doare piciorul.”

Asa ca in urma analizelor s-a depistat si problema.

Raisa TANASE, SEFA SECTIE GASTROLOGIE: „Are un reumatism, dar aceasta nu este deja de competenta noastra. I-am spus ca o transferam la neurochirurgie, dar ea a spus ca ramane aici. Eu nu stiu ce sa fac cu ea.”

Colegele de camera ale batranei au si ele de ce se plange. Ele afirma ca femeia de fapt minte ca nu ar primi mancare si medicamente.

Medicii de la spital mai afirma ca, potrivit legii, ei nu o pot scoate cu forta pe femeie din institutia medicala.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *