Ploaia mai puternica decat cutremurul. Peste 150 de apartamente din capitala, INUNDATE: „Trebuie de reparat totul”

Ploaia mai puternica decat cutremurul. Peste 150 de apartamente din capitala, INUNDATE: "Trebuie de reparat totul"
Ploaia mai puternica decat cutremurul. Blocurile din capitala au fost afectate mai mult de ploaia de trei zile, decat de cutremur. Cel putin asta a anuntat Seful Directiei locativ-comunale a primariei, care spune ca precipitatiile abundente au inundat 150 de apartamente, din cauza acoperisurilor fisurate.

In apartamentul Valentinei Baltag dintr-un bloc din sectorul Centru cad si azi stropi de apa din tavan, chiar daca nu mai ploua de trei zile.

Apartamentul este situat la ultimul etaj, al 16-lea, iar femeia spune ca acoperisul blocului necesita reparatie deja de cativa ani si ca responsabila de acest lucru ar intreprinderea de gestionare a locuintelor. In total, ultima ploaie a inundat in capitala 150 de apartamente.

Petru GONTEA, SEF DIRECTIE LOCATIV-COMUNALA: “A ploua trei zile ceea ce a fost destul de lung pentru noi…. trebuie de reparat 2000 de metri patrati de acoperis.”

Au cedat ploii si canalele pentru scurgerea apelor pluviale de pe mai multe strazi. Autoritatile spun insa ca tot raul e spre bine, pentru ca astfel au putut identifica si problemele.

“Pe Grigore Vieru trebuie sa mai restabilit canalizarea pluviala si pe Puschin la fel.”

Igor GAMRETCHI, SEF DIRECTIE TRANSPORT: “Strada Dimo este in continuare inchisa pentru continua lucrarile de reparatie a canalizarii Pluviale…”

Ploaia a afectat nu doar blocurile si drumurile, ci si transportul din capitala.

Gheorghe MORGOCI, SEF RTEC: “Au scazut veniturile 80 la suta…”

Iacob CAPCELEA, SEF PARCUL URBAN DE AUTOBUZE: “Da si la autobuze au scazut considerabil veniturile…”

In schimb, in urma cutremurului cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Rihter, autoritatile au anuntat ca nu a fost afectat niciun bloc din capitala.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *