10 tineri ar fi fost batuti pentru ca sunt ”Gei” (Ped*ci). Ce imagini au aparut pe internet – VIDEO

gei

Homosexualii din Moldova sunt batuti si batjocoriti. Cel putin asta sustine organizatia GENDERDOC-M, care apara drepturile gay-lor si lesbienelor in tara noastra. Atacatorii ar filma toata scena dupa care plaseaza imaginile pe retelele de socializare.

„- Cu băieţii ce ai avut? Eu am avut doar întâlniri, dar nu am avut relaţii serioase, sex sau altceva.Care vor fi acţiunile tale în continuare? Vei face ceva cu băieţii? Nu.”

Potrivit organizatiei GENDERDOC, baiatul din imagini ar fi fost atacat de un grup de tineri pe o strada din capitala pentru ca este homosexual. El ar fi fost batut, batjocorit si interogat.

In tot acest timp, unul dintre atacatori ar fi filmat scena iar filmuletul a fost plasat pe retelele de socializare. Tinerii homosexuali sunt gasiti tot pe retelele de socializare.

Angela FROLOV, REPREZENTANT GENDERDOC-M: „Ei deschid o pagina unde indica varsta de 19 ani. Incep discutia, deja stabilesc o intalnire. Dupa ce intalnirea este stabilita acolo subtil baga ca eu am abia 16 ani.”

Potrivit GENDERDOC, tinerii care ataca homosexualii ar fi membrii unui grup care pretinde ca militeaza impotriva pedofililor. Din organizatie fac parte in mare parte minori, iar pe paginile lor de pe retelele de socializare apar imbracati in uniforme cu simboluri naziste.

Alexei MARCICOV, PRESEDINTE, GENDERDOC-M: “El scrie: “Naţionalist-sanitarul societăţii.” „Aparent nu este un animal şi nu-şi ascute dinţii, dar victimele şi le omoară cu deosebită cruzime.” Este vorba de gay-ii pe care îi vânează.”

Potrivit reprezentantilor organizatiei, grupul si-a inceput activitatea acum 2 ani, iar de atunci ar fi reusit sa atace cel putin 10 gay.

Doina Ioana STRAISTEANU, AVOCAT: „Spune ca procuratura mimeaza ca lucreaza, liderul gruparii nu a fost dat in cautare.”

De cealalta parte, procurorii sustin ca au deschis un dosar pe marginea acestui caz,iar la moment, oamenii legii acumuleaza probe.

Reprezentantii GENDERDOC-M sustin ca sunt gata sa ajunga si la CEDO in acest caz.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *